E-mail marketing, címlista > E-mail - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: E-mail marketing, címlista > 19 weboldal. Kategória leírása: Az email marketing segítségével többnyire ügynökök, kereskedők végzik online marketing tevékenységüket.

Tipp

Webgalamb Hírlevélküldő és Marketing Szoftver
http://www.webgalamb.hu/

Dolgozzon ön helyett a honlapja! Hírlevélküldés és megrendelés nyilvántartás pár gombnyomással! Mi is a Webgalamb szoftver? Alapvetően természetesen hírlevél kezelő program amellyel könnyedén létre tud hozni hírlevélcsoportokat, és honlapján lehetőséget adhat látogatóinak feliratkozni azokra. A honlapjáról beérkezett megrendeléseket is kezelheti a programmal, automata válaszüzenetet küldhet az érdeklődőknek, csoportosíthatja a megrendeléseket akár termékek alapján is, a részletes statisztika segítségével elemezheti hírlevelei hatékonyságát. S mindezt egy rendkívül könnyen kezelhető magyar nyelvű adminisztrációs felületen! A Webgalamb 2 minden eddiginél több lehetőséget kínál önnek! Mindent tud amire önnek szüksége lehet! Engedje, hogy ez a teljesen automatizált rendszer legyen az ön ügyfélszolgálata, nyilvántartója és marketingese egy személyben, engedje, hogy a Webgalamb dolgozzon ön helyett.

Webgalamb Hírlevélküldő és Marketing Szoftver

email.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
E-mail gyűjtés, e-mail küldés hatékonyan
http://www.faduwart.hu/mailstudio

Az Atomic Email Studio egy komplex e-mail marketing szoftver, amely felkutatja az e-mail címeket az interneten, a számítógépen, a levelezőlistákon, a ki-kicsoda adatbázisokban, majd levelezőlistákat készíthet ezekből, leellenőrizheti az e-mailek valódiságát, és mindezek után személyre szabott e-mailt (hírlevelet) szerkeszthet, majd elküldheti a címlistákra. Az Email Hunter megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. A MailSender egy önállóan futtatható csoportos levélküldő szoftver. Egyedül egy internetes kapcsolat szükségesa használatához. Beépített SMTP szerverrel rendelkezik, amely a leveleket közvetlenül is tudja postázni a címzetteknek, kikerülve az internetszolgáltató által biztosított e-mail fiókot. MS Excel, MS Access, MS Word, DBF ASCII szöveges fájlok (.txt, .lst) kezelése. Akár többszázezer, személyre szabott e-mailt tud küldeni egyszerre.

E-mail gyűjtés, e-mail küldés hatékonyan
E-marketing szoftverek (e-mail gyűjtők, kezelők, küldők)
http://www.hirlevelszoftverek.hu

A legfontosabb szoftverek: Atomic Mail Sender: beépített SMPT szerverrel rendelkező hírlevélküldő szoftver Atomic Email Hunter: a legnépszerűbb e-mail gyűjtő szoftver, amely az összes honlaptípusról képes az e-mail címeket összegyűjteni. Atomic Lead Extractor: a legújabb, elérhetőségi adatokat gyűjtő szoftver, amely az összes honlaptípusról képes az e-mail címeket és más elérhetőségi adatokat, mint pl. a telefonszámokat, faxszámokat, Skype azonosítókat összegyűjteni. Atomic Mail Verifier: leellenőrizeti az e-mail címeket, mielőtt a levelet elküldené. Atomic Email Studio: komplex e-mail marketing szoftver Atomic Subscription Manager: ezzel az eszközzel a látogatók egy webes űrlap segítségével feliratkozhatnak, és egy kattintással leiratkozhatnak a levelezőlistáról Atomic List Manager: Tömeges e-mailezéshez szüksége van a feladónak arra, hogy karbantartsa az adatforrásokat a kiküldendő e-mail címekhez.

E-marketing szoftverek (e-mail gyűjtők, kezelők, küldők)
Lista Mester - A profi email marketing rendszer
http://listamester.com

Mikor tud ez Neked hasznos lenni? - Ha vállalkozó vagy, és szeretnéd hogy a honlapod pénzt is hozzon, ne csak vigyen - Ha MLM rendszerben dolgozol - Ha marketinges vagy egy cégnél - Ha gyakran szervezel rendezvényeket, eseményeket, koordinálsz embereket - Ha tanácsadóként ügyfeleiddel hatékonyan kommunikálnál - Általában ha folyamatos kapcsolatot szeretnél tartani a közönségeddel

Lista Mester - A profi email marketing rendszer
Hírlevél Szoftver
http://www.hirlevelszoftver.hu/

A Hírlevél Szoftver abban segít, hogy automatizálni lehessen az online értékesítést: az első érdeklődés felkeltésétől egészen az üzlet lezárásáig.

Hírlevél Szoftver
Honlapkészítés, Keresőoptimalizáció
http://www.netpeople.hu/

Honlapkészítés, Keresőoptimalizáció, E-mail marketing, Honlap ...

Honlapkészítés, Keresőoptimalizáció
Hirlevél küldés
http://www.inetmarketing.hu/e-mail-hirlevel-kuldes.htm

E-mail hirlevél küldés e-mail küldő rendszer hirlevél küldő rendszer

Hirlevél küldés
MarketingÖtletek.hu
http://www.marketingotletek.hu/category/e-mail-marketing/

|MarketingÖtletek.hu|. Online marketing tanácsok kisvállalkozásoknak. Online marketing, marketing, weboldalkészítés, e-mail marketing, keresőmarketing ...

MarketingÖtletek.hu
Hírlevélmarketing
http://www.hirlevelmarketing.hu/

Napjainkban legtöbbször már nem az a kérdés, hogy valakinek van-e weblapja, hanem, hogy az mennyire hatékonyan szolgálja a vállalat céljait.

Hírlevélmarketing
A Látogatószerzés módszerei
http://www.latogatoszerzes.hu/

Az eredményes látogatószerzés gyakorlatban is bevált módszerei, technikái.

A Látogatószerzés módszerei
Lightmail - email marketing könnyedén!
http://www.emailmarketing.hu/

A LightMail szolgáltatás gyors és hatékony direkt email marketing megoldás kis- és középvállalkozások reklámüzeneteinek célzott közvetítésére.

Lightmail - email marketing könnyedén!
Mi az email marketing?
http://www.alexgraphics.hu/blog/mi_az_email_marketing.html

Egy jól elkészített honlap, piacot szerezz Önnek és növeli ügyfelei számát. Az e-mail marketing segítségével ezt a számot még tovább növelheti.

Mi az email marketing?
Honlapkészítés költséghatékonyan
http://www.honlapweboldal.hu/

Honlapok és weboldalak professzionális elkészítése. Szerepeljen a google találataiban elöl kulcsszavával, és weblapjával.

Honlapkészítés költséghatékonyan
Piac- és törzsvevőkörépítés
http://www.internet-marketing.hu/e-mail-marketing

Piac- és törzsvevőkörépítés az e-mail marketing segítségével...

Piac- és törzsvevőkörépítés
Honlap készítés, online marketing
http://www.primodesign.hu/blog

Honlap készítés, online marketing - KKV Online-marketing Blog...

Honlap készítés, online marketing
Videó email - nagyobb hatékonyság
http://www.ovm.hu/p/video-email.html

Az online kommunikáció leggyorsabban fejlődő ága a videókommunikáció. Minél nagyobb arányban alkalmazol videót, annál jobban felfigyelnek rád. Az írott szövegek néha már unalmasak lehetnek. Videó emailek használatával aktivizálni tudod a feliratkozóidat. Statisztikák bizonyítják, hogy több válasz érkezik videó emailre, mint írott levélre. Nagyobb figyelem nagyobb profitot jelent. Egy levélbe, akár 5 videót is csatolhatsz, beállíthatsz egyedi hátteret, időzíteni tudod a kiküldést. A videó végén átirányíthatod a weboldaladra, ahol már meg is tudja rendelni a terméked. További előnye, hogy visszahívható, így nem kell magyarázkodnod egy véletlenül rossz tartalommal kiküldött email miatt.

Videó email - nagyobb hatékonyság
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
email.wyw.hu: E-mail katalógus. E-mail küldés, fizetős és ingyen e-mail címek.
Gyűjteményünkben 124 válogatott e-mail témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 124 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11774