Top 40 legújabb link > E-mail - wyw.hu

Szponzorált linkek
Hírlevél készítés - mérhető, megtérülő e-mail marketing
https://otletiroda.hu/hirlevel-keszites

Hírlevelet írni nagyon egyszerű! De kampányban gondolkozni, tucatnyi automatikát készíteni és kezelni párhuzamosan már rendszer és átláthatóságot igényel. Mi nagyon szeretünk tesztelni, optimalizálni és szuper eredményeket prezentálni a hónap végén minden ügyfelünknek a vezetői riportokban. Weboldalad van? Webshop? infó termék, szolgáltatás? Egy bevételt termelő – szinte automatikus – hírlevél rendszerre Neked is szükséged van!

Hírlevél készítés - mérhető, megtérülő e-mail marketing
E-mail marketing és adatbázis építés - Perform Média
http://www.perform.hu/

Több látogatót szeretne honlapjára? Vállalkozása profitálhatóságán szeretne javítani? Ilyenkor hasznos az e-mail marketing! Az elektronikus direkt marketing szolgáltatással gyorsan olyan új vevőkre tehet szert, akik akár évegik az Ön szolgáltatásait választják majd. A Perfom Média eDM adatbázisa 550000+ e-mail címet tartalmaz, ami igény szerint akár irányítószám, hobbik, pénzügyek stb. szerint szűrhető. A rendszeres adatbázis építés rendkívül fontos. Lead generáláshoz, e-mail marketing kivitelezéséhez prímán használható. Hiszen így az e-mail kampányok üzenete biztos azokhoz jut majd el, akik vállalkozása szempontjából VALÓBAN fontosak. A Perfom Média oldalán az adatbázis építéstől az e-mail marketingig (és persze a fogyasztói email adatbázisról is) minden fontosabb információt átnézhet, ami az eredményes e-mail kampányokhoz csupán kell!

E-mail marketing és adatbázis építés - Perform Média
Bilnuar- Szövegírás
http://www.keresooptimalizalunk.hu/szolgaltatasaink/marketing-szovegiras/mar ...

Segítünk kitalálni, hogy milyen marketingszöveg kerüljön fel a honlapodra és meg is írjuk! Természetesen mindezt a SEO, a tartalommarketing, a reklámszövegírás, a stilisztika, és a magyar helyesírás szabályainak megfelelően. Hiszen profi termékhez vagy szolgáltatáshoz profi weboldal kell!

Bilnuar- Szövegírás
Hatékony marketing hírlevél írás
http://www.net-position.hu/szovegiras/hirlevel/

A tartalommarketing nem lehet sikeres minőségi tartalom nélkül. Mi tudjuk, hogyan készítsük el a célravezető szövegeket. Akár weblap, blogbejegyzés vagy hírlevél írás a feladat, megbízhat szakértelmünkben. Munkatársaink többéves rutinra tettek szert a szövegírás legkülönbözőbb területein: speciális termékleírás készítésében ugyanúgy járatosak, mint a komplett kampányokhoz szükséges tartalomírás terén. Kérjen díjmentes árajánlatot kötelezettségek nélkül bármelyik webszövegírás szolgáltatásunkra! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hatékony marketing hírlevél írás
Protocall 2009 Web- és Telemarketing Kft.
http://protocall.hu

E-mail és direkt marketing a Protocall Kft. értékesítői és több, mint 15 éves tapasztalata segítségével. Évente több, mint 5 millió ügyfélkapcsolatot létesítünk és már háromszor nyertük el az "Év Kíváló Call Centere" díjat. Cégünk fő szolgáltatásai között szerepel még a telemarketing, telefonos ügyfélszolgálat, piac és közvélemény kutatás, call center és vevőszolgálat biztosítása.

Protocall 2009 Web- és Telemarketing Kft.
Maillist Controller Free - Hírlevél és levelezőlista kezelő
http://letoltes.prim.hu/program/106402/

A program segítségével levelezőlistát készíthetünk, mellyel céges, illetve több célcsoportnak szánt levelezéseinket bonyolíthatjuk le. A programmal tömeges hírleveleket küldhetünk, amely működéséhez Internet Explorer 6.0 vagy későbbi változat szükséges

Maillist Controller Free - Hírlevél és levelezőlista kezelő
Mailstore email archiválás
http://www.emailarchivalo.hu

A Mailstore email archiváló képes karbantartani a céges levelezést. Leveleinket nem veszíthetjük el, bármikor visszaállíthatóak. Védelmet nyújt a szándékos és vétlen töréssel szemben és mivel digitálisan aláírhatóak, így jogi ügyekben is felhasználhatjuk azt. Mivel az archiválás segítségével email fiókok méretét kordában tudjuk tartani, ezáltal a szervert nem terheljük le, nem szükséges új beruházást eszközölnünk. A teljes archívumban történő keresés könnyen és gyorsan végbemegy. A következő szervereket, fiókokat, alkalmazásokat tudjuk archiválni: Exchange Server-k, Windows SBS változatok, Gmail, POP3/IMAP fiókok, Outlook, Thunderbird, különböző formátumú levélfájlok (PST, EML, MSG, MBOX).

Mailstore email archiválás
Crm rendszer
http://crm-rendszer.hu/

Az IDEASOL CRM rendszerével egyszerűen, átláthatóan kezelheti levelezéseit, ügyfelekkel kapcsolatos teendőit. Bárhonnan elérhető, akár nyaralás közben is ellenőrizheti munkatársai teljesítményét. Használatával mérhetővé válik az ügyfélszolgálat, az értékesítés és a marketing kapányok eredményessége is.

Crm rendszer
Sikeres hírlevél küldés és készítés
http://www.marketing007.hu/hirlevel-kuldes-keszites/

Mit kell tennünk, hogy a hírlevél ne kerüljön spambe? Hogyan készítsünk el egy egyedi hírlevelet? Miért nem szeretik a feliratkozók a hírlevél sablonokat? Bemutatjuk, hogy milyen egy professzionális hírlevél küldő szoftver. Honlapunkon további hasznos információkat talál a látogató a sikeres hírlevél küldéssel kapcsolatban.

Sikeres hírlevél küldés és készítés
Email csatolmányok megfigyelése
http://www.copynotify.hu/email-csatolmanyok-megfigyelese

Ha Ön sem szeretné, hogy bizalmas, vagy céges adatai illetéktelen személyek kezébe kerüljön, válassza CopyNotify biztonsági szoftverünket. Segítségével megakadályozható, hogy jogosulatlan személy bizalmas információkat mentsen ki egy hordozható eszközre (pl.: USB, CD/DVD), valamint hogy e-mailen keresztül bármilyen illetéktelen adat, program kerüljön a számítógépre, amely súlyos károkat is okozhat.

Email csatolmányok megfigyelése
dinanet.hu
http://dinanet.hu/

Nálunk bérelt tárhelyéhez korlátlan email címet hozhat létre és kezelhet. Leveleit webmailen keresztül is megnézheti és küldhet bárhol is van a világban.

dinanet.hu
Hírlevél kiküldése
http://www.emailmarketing.hu/szolgaltatasok/hirlevel-kuldes/170

A rendszeres kommunikációra és kapcsolattartásra a hírlevél szolgál, melyet a cégek a már meglevő adatbázisukra küldenek ki. Az alkalomszerű promócióra (pl. értékesítésösztönzés) inkább az email marketing kampány ajánlott. A hírlevélben erősebb a hangsúly azon, hogy a cégünk imázsát növeljük, hasznos tartalmakkal elkötelezzük az olvasónkat márkánk, szolgáltatásunk iránt, folyamatos kapcsolatot tartsunk fenn velük, akár potenciális, akár már meglevő ügyfelekről van szó… Tanácsot adunk a hírlevél kiküldésének teljes folyamatára vonatkozóan a célcsoportok meghatározásától a lehetséges témakörökön át az eredmények méréséig. Vállaljuk az ügyféllel közösen a hírlevél tartalmának kialakítását, a cikkek megírását. Ránk bízhatja egy teljesen egyedi hírlevél dizájnjának és felépítésének elkészítését, programozását, de választhat testre szabható hírlevél sablonjaink közül is. Nem kell aggódnia a küldés miatt sem, szükség esetén azt is elvégezzük Ön helyett.

Hírlevél kiküldése
Webtárhely.net - cPanel webtárhely
http://www.xn--webtrhely-31a.net

Rendelje meg tárhelyét, és regisztráljon domain-t egy helyen, a webtárhely.net-nél! A Webtárhely.net tárhely csomagjaihoz cPanel admin felület is tartozik, amellyel könnyedén hozhat létre új adatbázist, e-mail fiókot, aldomaint, átirányítást, korlátlan darabszámú hozzáadott domaint, cron jobs-t stb. Reméljük, mihamarabb Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! Webtárhely.net, a webtárhely szakértő.

Webtárhely.net - cPanel webtárhely
Fájlposta.hu
http://www.fileposta.hu

Fájlposta - ha az e-mail már nem elég! Nagy fájlok küldése korlátlanul ingyen...

Fájlposta.hu
E-marketing szoftverek (e-mail gyűjtők, kezelők, küldők)
http://www.hirlevelszoftverek.hu

A legfontosabb szoftverek: Atomic Mail Sender: beépített SMPT szerverrel rendelkező hírlevélküldő szoftver Atomic Email Hunter: a legnépszerűbb e-mail gyűjtő szoftver, amely az összes honlaptípusról képes az e-mail címeket összegyűjteni. Atomic Lead Extractor: a legújabb, elérhetőségi adatokat gyűjtő szoftver, amely az összes honlaptípusról képes az e-mail címeket és más elérhetőségi adatokat, mint pl. a telefonszámokat, faxszámokat, Skype azonosítókat összegyűjteni. Atomic Mail Verifier: leellenőrizeti az e-mail címeket, mielőtt a levelet elküldené. Atomic Email Studio: komplex e-mail marketing szoftver Atomic Subscription Manager: ezzel az eszközzel a látogatók egy webes űrlap segítségével feliratkozhatnak, és egy kattintással leiratkozhatnak a levelezőlistáról Atomic List Manager: Tömeges e-mailezéshez szüksége van a feladónak arra, hogy karbantartsa az adatforrásokat a kiküldendő e-mail címekhez.

E-marketing szoftverek (e-mail gyűjtők, kezelők, küldők)
E-mail gyűjtés, e-mail küldés hatékonyan
http://www.faduwart.hu/mailstudio

Az Atomic Email Studio egy komplex e-mail marketing szoftver, amely felkutatja az e-mail címeket az interneten, a számítógépen, a levelezőlistákon, a ki-kicsoda adatbázisokban, majd levelezőlistákat készíthet ezekből, leellenőrizheti az e-mailek valódiságát, és mindezek után személyre szabott e-mailt (hírlevelet) szerkeszthet, majd elküldheti a címlistákra. Az Email Hunter megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. A MailSender egy önállóan futtatható csoportos levélküldő szoftver. Egyedül egy internetes kapcsolat szükségesa használatához. Beépített SMTP szerverrel rendelkezik, amely a leveleket közvetlenül is tudja postázni a címzetteknek, kikerülve az internetszolgáltató által biztosított e-mail fiókot. MS Excel, MS Access, MS Word, DBF ASCII szöveges fájlok (.txt, .lst) kezelése. Akár többszázezer, személyre szabott e-mailt tud küldeni egyszerre.

E-mail gyűjtés, e-mail küldés hatékonyan
Hostedmegoldások
http://hostedmegoldasok.hu/

Az ITSecure Kft. kezdetektől fogva filozófiájának tekinti, hogy Ügyfelei magas színvonalú és modern informatikai szolgáltatásban részesüljenek, mely hosszú távú előnyöket biztosít számukra rendszereik biztonságos és optimális működésén keresztül.

Hostedmegoldások
Vírus Kommandó ingyenes emailkurzus
http://www.viruskommando.hu/blog

A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes

Vírus Kommandó ingyenes emailkurzus
MailArchiva központi e-mail archiváló és visszakereső rendszer
http://mailarchiva.hu

A MailArchiva egy professzionális e-mail archiváló, visszakereső és törvényi megfelelést biztosító megoldás, kis-, közepes és nagyvállalatok, kormányzati és oktatási intézmények, valamint non-profit szervezetek részére.

MailArchiva központi e-mail archiváló és visszakereső rendszer
Email szolgáltatás budapesti szervereken
http://www.webtarhely.in

korlátlan számú e-mail címes saját domain végződéssel, 3 féle magyar nyelvű webmail felületet, IMAP és POP3 hozzáférés, stb.

Email szolgáltatás budapesti szervereken
Lista Mester - A profi email marketing rendszer
http://listamester.com

Mikor tud ez Neked hasznos lenni? - Ha vállalkozó vagy, és szeretnéd hogy a honlapod pénzt is hozzon, ne csak vigyen - Ha MLM rendszerben dolgozol - Ha marketinges vagy egy cégnél - Ha gyakran szervezel rendezvényeket, eseményeket, koordinálsz embereket - Ha tanácsadóként ügyfeleiddel hatékonyan kommunikálnál - Általában ha folyamatos kapcsolatot szeretnél tartani a közönségeddel

Lista Mester - A profi email marketing rendszer
Levelező kliensek letöltése
http://www.szoftver-zona.hu/szoftverek/internet/levelezoprogram

A Szoftver-Zóna.hu oldalról sok más kategória mellett a levelezéshez használt népszerűbb e-mail kliensek is letölthetők, mint például a Mozilla Thunderbird, a Pegasus Mail és a GMail Drive is.

Levelező kliensek letöltése
Tárhely.com - Minden csomag mellé korlátlan mail!
http://www.tarhely.com/

Professzionális IT megoldások mindenkinek! Szerver hosting, VPS, Domain regisztráció, tárhely.

Tárhely.com - Minden csomag mellé korlátlan mail!
A Látogatószerzés módszerei
http://www.latogatoszerzes.hu/

Az eredményes látogatószerzés gyakorlatban is bevált módszerei, technikái.

A Látogatószerzés módszerei
DigiSoft Informatika
http://digisoft.hu/tarhely-csomagok

Üzleti e-mail szolgáltatások magyar és nemzetközi domain regisztrációval és ügyintézéssel, biztonságos pop3, imap és webmail elérés, kedvezményes és személyre szabott webtárhely csomagok.

DigiSoft Informatika
Newhosting.hu
http://newhosting.hu

ingyenes webhosting és email szolgáltatások: - 3000 MB ingyen tárhely - egyedi domain név használat - másodlagos domain név használat - reklámmentes tárhely - ispCP alapú kontrol panel - egyéni hibaoldal használat - részletes statisztikák - PHP/MySQL használat - POP3 és webmail hozzáférés - FTP hozzáférés - CMS rendszerek használata - blog és wiki rendszerek használata - spam és vírus szűrés - napi adatmentés

Newhosting.hu
Hírlevél Szoftver
http://www.hirlevelszoftver.hu/

A Hírlevél Szoftver abban segít, hogy automatizálni lehessen az online értékesítést: az első érdeklődés felkeltésétől egészen az üzlet lezárásáig.

Hírlevél Szoftver
Apróhirdetés
http://aprohirdetes.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [Albérlet] [Alternatív energia] [Apróhirdetés oldalak] [Aukció] [Autó - Motor - Jármű] [Állat] [Álláshirdetők.] [Baba-oldalak] [Borsod- Abaúj- Zemplén] [Budapesti hirdetések] [Építőanyag hirdetések] [Fejér megyei hirdetések] [Fotó] [Győr- Moson- Sopron] [Hardver] [Használt holmik] [Helyi hirdetők.] [Hirdetőfal] [Ingatlan] [Könyvek] [Külföldi hirdető portálok] [Külföldi magyar hirdetők] [Mezőgazdaság] [Mobiltelefon] [Németország] [Nógrád megye] [Partnerek] [Portálok 1.] [Portálok 2.] [psp] [Startapro oldalak] [Szuperinfók] [Társkeresés - Ismerkedés] [Tolna megye] [Utazás] [Vas megyei hirdetők] [WYW katalógusok]

Apróhirdetés
Vírusirtás.wyw.hu - Vírusirtó programok
http://virusirtas.wyw.hu/

[Antivírus mobiltelefonra] [avast!] [AVG] [Böngészők és vírusok] [Boot-vírusok] [Cikkek] [E-mail vírusok] [F-Secure] [Féregvírus] [Fórumok] [Hazai forgalmazók] [HOAX] [Internetbiztonság] [Kaspersky Anti-Virus] [Kémprogramok] [Letöltés] [Linux antivírus] [Makróvírusok] [McAfee] [NOD32] [Norton] [Panda] [Skype-vírus] [Spam] [Több vírusirtó] [Trójai keresése] [Trójai programok] [Tűzfal tesztek] [Tűzfalak] [VirusBuster] [Vírusirtó tesztek] [Víruskeresők] [Vírusleírások] [Vírusok eltávolítása] [Vírusok mobiltelefonon] [WYW társoldalak]

Vírusirtás.wyw.hu - Vírusirtó programok
elevelek.hu
http://www.elevelek.hu/

Ha még nincs és szeretnél elevelek.hu e-mail címet...

elevelek.hu
Tonic Mail
http://hostonic.hu/tonicmail

Tonic Mail csomagunkat olyan felhasználóknak ajánljuk, akiknek nincsen szükségük weboldalra, de levelezésüket meghatározott domain alól szeretnék elérni.

Tonic Mail
Postino - A magánpostás
http://www.postino.hu/

Nincs többé illetéktelen behatolás! Reklámmentes kezelőfelület. Levelezőprogramjával is kezelheti. Mobiltelefonján is olvashatja. ...

Postino - A magánpostás
World Wide Mobile
http://webcab.de/wwmm.htm

Web and WAP service to administrate POP3 mailboxes...

World Wide Mobile
mail2web.com
http://www.mail2web.com/

mail2web.com - Pick Up Your Email. From any computer, anywhere in the world. No need to register!

mail2web.com
Katamail
http://www.katamail.kataweb.it/

Il servizio offre una casella email gratuita con dominio @katamail.com ed accesso Pop3/Smtp.

Katamail
LYCOS
http://mail.lycos.com/lycos/Index.lycos

A free e-mail account offers 3 GB of storage with absolutely no limit on the file sizes you can send. Mail a full-length movie - there is no need to hold back!

LYCOS
Új féreg terjed
http://www.sg.hu/cikkek/31281/uj_fereg_terjed_e_mailben

Biztonsági szakértők szerint egy új vírus tombol az interneten, amely a "Netsky D" névre hallgat, és e-mailben terjed. A csatolmány megnyitásával lelassítja a számítógépet, és szinte megbénítja az e-mailforgalmat.

Új féreg terjed
Biztonságos Kommunikáció
http://www.zpok.hu/biztkomm/603.shtml

A legtöbb mai vírus e-mailben terjed, és a Microsoft Outlook vagy Outlook Express hibáit használja ki;...

Biztonságos Kommunikáció
Kevés vírusirtó ismeri fel
http://hirek.prim.hu/cikk/55403/

Kevés vírusirtó ismeri fel az e-mailben terjedő Stration férget.

Kevés vírusirtó ismeri fel
A mellékletként terjedő számítógépes vírusok elkerülése
http://www.microsoft.com/hun/athome/security/email/attachments.mspx

A leggyakoribb számítógépes vírusok és egyéb kártékony szoftverek többsége e-mail mellékletekben, azaz az üzenettel együtt küldött fájlokban terjed.

A mellékletként terjedő számítógépes vírusok elkerülése
Hirdetések
Oldal leírása
email.wyw.hu: E-mail katalógus. E-mail küldés, fizetős és ingyen e-mail címek.
Gyűjteményünkben 122 válogatott e-mail témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 122 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12016